cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
28°

La Guàrdia Civil diu que Tolo Reus és el testaferro de Matas

En l'informe, que fou lliurat al fiscal general de l'Estat, Cándido Conde-Pumpido, s'aconsella que es prengui declaració com a imputat a l'actual president de Gesa i exconseller del Govern balear

L'informe de la Guàrdia Civil sobre el pis del carrer Ramón de la Cruz a Madrid assegura que Jaume Matas i Maite Areal són els propietaris reals de l'immoble. El pis figura a nom de Bartomeu Reus, president de Gesa i exconseller del primer govern de Matas, que segons la Guàrdia Civil en seria un testaferro. A l'esmentat informe, que és el mateix que s'entregà al fiscal general Cándido Conde-Pumpido, s'assenyala la conveniència que es prengui declaració a Bartomeu Reus com a imputat. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha centrat les investigacions sobre el patrimoni de Jaume Matas en tres fronts: l'immoble del carrer de Sant Feliu a Palma, el pis situat al barri de Salamanca a Madrid i l'apartament de la Colònia de Sant Jordi.

La família Matas, oficialment, paga 2.500€ pel lloguer del pis a Madrid. Però segons les investigacions de la Guàrdia Civil hi ha suficients indicis per pensar que l'esmentada família n'és en realitat la propietària. Per arribar a aquesta conclusió, s'han efectuat una sèrie d'indagacions i s'ha pres declaració, entre altres persones, al president de la comunitat de propietaris, a dones de neteja, a l'administradora de la finca i a distints porters que treballen a l'edifici en diferents torns. Cap d'ells no ha vist Bartomeu Reus pel pis, però sí Maite Areal, Jaume Matas i els tres fills del matrimoni. L'edifici està situat en el múmero 105 del carrer de Ramón de la Cruz i pertany a Bartomeu Reus. Oficialment està llogat al matrimoni Matas-Areal des de la primavera de 2005.

"El pis és meu"
De la seva banda, Bartomeu Reus es mostrà ahir taxatiu en ser preguntat sobre l'informe de la Guàrdia Civil: "No entenc res perquè, com ja vaig dir quan informàreu que Matas tenia el pis llogat, el 2003 vaig fer efectiva l'opció de compra, que vaig executar el 2005". Reus afegí que se sent molest per tot aquest assumpte "perquè el pis és meu i no hi ha res estrany. Conec Matas des de fa 25 anys i Maite també. Entre nosaltres hi ha plena confiança. Cada mes m'ingressen el lloguer en un compte del Banco de Santander. Tot és en regla".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mai-més, fa mes de 10 anys
Sí, tot és en regla, de tres?
Valoración:9menosmas
Per fogater, fa mes de 10 anys
La veritat és que no entenc la Guàrdia Civil. Si aquests "indicis" són totes les proves que tenen... "apaga i vàmonos" que diuen.
Valoración:-5menosmas
Per memòria, fa mes de 10 anys
Els tests assemblen a les olles. Demanau per devers Inca sobre el progenitor d'en Tolo i el sey paper fa 70 anys.
Valoración:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris