algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Felanitx vol millorar les carreteres

Tots els grups de la Sala reclamen l'adequació de les vies que comuniquen la ciutat amb Porreres, Vilafranca, Petra i el Carritxó, a més d'una rotonda a la torre de ca n'Alou

La carretera que condueix de Felanitx a Petra i Vilafranca.

09-11-2010 | G.Vicens

L'Ajuntament de Felanitx demanà en ple la millora de les carreteres que comuniquen la ciutat amb alguns del municipis veïns com Porreres, Petra i Vilafranca. Aquests tres nuclis del Pla tenen una carretera directa que els comunica amb Felanitx. La moció per realitzar aquestes millores fou presentada pel grup socialista a l'Ajuntament i va rebre el suport de totes les formacions polítiques, tot i així els regidors de l'equip de govern del PP volgueren que també s'hi assenyalàs que "en reiterades ocasions ja hem reclamat aquestes millores". Els populars també van voler incloure, a més de la millora de les carreteres assenyalades pel PSOE, les de Porreres, Petra i Vilafranca, la carretera del llogaret del Carritxó i la necessitat plantejada en altres ocasions de construir una rotonda en l'encreuament de la carretera de Portocolom conegut com la torre de ca n'Alou.

Camí de carro

En el cas de les tres carreteres que assenyalen els socialistes es tracta de vies fetes fa anys quan només hi circulaven carros i des de fa molta estona gairebé no s'hi ha fet cap millora. Paviment en mal estat, revolts perillosos, esbaldrecs de parets, escalons laterals i estretor de la calçada són alguns dels entrebancs que han de patir els conductors que hi circulen i que demanen que es millori la via. Ara han estat tots els partits polítics felanitxers els que han acordat demanar al Consell de Mallorca que, "tan aviat com sia possible millorin aquestes carreteres", això sí, tots els grups també coincidiren a assenyalar que "no s'ha de perdre l'encant que tenen", per això reclamen la conservació de les parets seques i, en definitiva, de tots els elements que caracteritzen la via sense fer una construcció agressiva a l'entorn.

Capitalitat del Migjorn

El portaveu del socialistes Antoni Nadal manifestà que "cal fer una passa endavant i reclamar la capitalitat de la comarca del Migjorn", en el sentit que s'han d'aprofitar les connexions directes existents per carretera amb aquest pobles del Pla "per fer-los saber que a més de Manacor com a capital del Llevant existeix Felanitx amb una àmplia oferta comercial i de tot tipus que cal potenciar i donar a conèixer". El batle del municipi també se sumà a les paraules del socialista, que en reclama la capitalitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris