lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
25°

Creen una plataforma a favor del corredor nord del tren

La nova associació està formada per deu persones, i l'impulsor i portaveu fou candidat del PSM a l'Ajuntament d'Alcúdia en les eleccions passades

El candidat del PSM a l’Ajuntament d’Alcúdia en les passades eleccions, Joan Cordero, ha impulsat una plataforma a favor del corredor Nord del tren. El nou ens, anomenat Plataforma Tren fins a Alcúdia, fou presentat ahir al matí i de moment està format per deu persones.

Tot i que els portaveus de la plataforma afirmaren que és una iniciativa ciutadana i que volen constituir un espai de debat, es manifestaren clarament a favor de la proposta de la Conselleria de Mobilitat. "Defensam que el tren arribi fins al nucli urbà d’Alcúdia perquè el traçat del corredor sud afectaria l’Albufera i seria poc pràctic perquè es troba massa allunyat del centre", explicà Joan Cordero.

Protecció
A la presentació també hi assistí la representant del GOB Margalida Ramis, qui destacà les conseqüències mediambientals que tindria el traçat que defensa l’Ajuntament d’Alcúdia i que el Consistori aprovà per unanimitat en el ple de dia 7 de juliol. "El parc natural de l’Albufera ha estat malmenat durant molts anys i ara esperam que la Conselleria faci prevaler la conservació i protecció de la zona per sobre dels motius polítics de formar part del mateix partit que el batle d’Alcúdia", afirmà Ramis.

El portaveu de la nova plataforma, Joan Cordero, indicà que, malgrat ser una iniciativa ciutadana, estan oberts a tots els partits i associacions que s’hi vulguin adherir. La Plataforma obrirà una pàgina web i durà a terme una campanya de recollida de signatures a favor del corredor nord als mercats del poble.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Albert, fa mes de 12 anys
El tren ha de seguir el recorregut que manco impacti, o no vos basta ja amb l'aberració d¡autopistes com per ara anar a destroçar s'albufera. Vaja uns arreplegats que estan fets els que ara el volen fer arribar al foguero (al mig del no res). Jo al seu dia estava content que es projectés allà, perquè trob que el tren és un bon mitja de transport, però essent realistes, s'ha de protegir l'albufera i que l'estació sigui tan aprop de la ciutat com sigui possible. Sino l'estació quedarà aillada i a la gent si ha d'agafar d'agafar bus o cotxe per arribar.hi, ja els estarà bé fer tot el trajecte en cotxe i no en tren. Pagar per pagar sabates grosses que diuen en bon mallorquí.
Valoració:3menosmas
Per Albert, fa mes de 12 anys
El tren ha de seguir el recorregut que manco impacti, o no vos basta ja amb l'aberració d¡autopistes com per ara anar a destroçar s'albufera. Vaja uns arreplegats que estan fets els que ara el volen fer arribar al foguero (al mig del no res). Jo al seu dia estava content que es projectés allà, perquè trob que el tren és un bon mitja de transport, però essent realistes, s'ha de protegir l'albufera i que l'estació sigui tan aprop de la ciutat com sigui possible. Sino l'estació quedarà aillada i a la per haver d'agafar bus o cotxe ja els estarà bé fer tot el trajecte en cotxe i no en tren.
Valoració:-1menosmas
Per Bibi, fa mes de 12 anys
DdBalears, se vos veu massa el llautó defensant el batle d'UM, Miquel Ferrer. Una mica més d'objectivitat en aquest tema vos aniria molt bé. No recordau per res que ja des del 2001 existeixen informes que ja deien que la millor opció era la del Nord i que per s'Albufera només respon a una decisió política i no afectar a determinades finques......Una mica de serietat, per favor!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris