algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Ball en honor de la Victòria

Els residents d'Alcúdia varen celebrar ahir la tradicional romeria amb una missa a la seva patrona i en la qual reberen la típica camamil·la

La romeria en honor de la patrona de la ciutat d'Alcúdia, Nostra Senyora de la Victòria, se celebrà ahir entorn del santuari, a la península de la Pineda, i va reunir al voltant de la imatge, que presidia l'esplanada, nombrosos alcudiencs i visitants.

Al camp ras s'oficià una missa concelebrada que presidí el pare Antoni Vallespir al costat del degà de la Seu, Joan Darder; el rector, Joan Oliver, i els capellans Felip Díez, Mateu Alzamora, Santiago Cortès, Joan Gamundí i Simó Garau. En aquesta eucaristia, a la qual va assistir el batle, Miquel Llompart, amb la corporació, destacà la bona tasca dels col·laboradors de la parròquia, que es varen ocupar dels ornaments de l'altar i dels cants litúrgics, a més d'elaborar els ramells de camamil·la que es repartiren mentre es cantaven els goigs tradicionals.

Els més petits participaren després en les tradicionals i esperades corregudes de joies i, a continuació, els assistents es reuniren a l'esplanada per assaborir les paelles.

Pluja d'avellanes

Acabat el dinar, i seguint el costum, la banda municipal d'Alcúdia sva interpretar els pasdobles Paquito el Chocolatero i Amparito Roca, que va dirigir el primer edil mateix, Miquel Llompart. En companyia de la seva dona, Margalida Perelló, el batle inaugurà aquesta part de la festa de la Victòria i es revelà com un gran ballador. Així, hagué de fer un bis i rebé una gran pluja d'avellanes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris